Майстер-класи - це добре, але коли їх проводять діти, які щиро зацікавлені своєю справою - це дуже цінно!
Садовий коворкінг на базі школи в Березовій Рудці - море емоцій.
Учасники семінару, озброївшись рукавицями та гарним настроєм, пішли на практиці здобувати такі навички:
- вчилися правильно проводити осінню обрізку яблунь,
- слідкували за роботою картоплекопалки,
- підживлювали дерева органічними добривами,
- слухали про властивості радіопротекторних рослин,
- саджали кущі малини.
Не обійшлося без дегустації варення з малини, зібраної дітьми, та яблук, вирощених в саду.
Поверталися з майстер-класу з новим досвідом, саджанцями малини та хризантем.
Після цього, учасники завітали до унікального місця в с. Березова Рудка. Це ірландський паб «Shamrock» на базі якого розташований кулінарний коворкінг.
Майстер-клас у кафе був без перебільшення особливим, адже ми не просто куховарили, а готували автентичні страви з «Рецептурної книги Пирятинського регіону». Це були галушки і вже легендарні смажені карасі
Найбільша приємність кожного майстер-класу - це діти, учні коворкінгів. Щиро зацікавлені, вони впевнено проводять захід, адже самі допомагали керівникам тестувати всі рецептури, і тепер чітко знають процеси. Від них учасники семінару почули не лише про особливості тих чи інших страв, а й історичну довідку: чому саме ці страви готували в регіоні, як видозмінювалися рецепти, яким чином до цього причетний Тарас Шевченко і таке інше.